selagi kita hidup ni keje keje keje ...... hehe..weekdays 9 to 5 working at AK. weekend lak kalau ada permintaan dari customers memasak lah di Liza's Kitchen. Bersilat di dapur. Macam tu lah sebuk nya hidup me sekarang ni. Syukur dengan rezeki ni. Demi mencari rezeki untuk keluarga.
Sabtu, selalunya seawal jam 4pagi dah bangun ke Pasar PJ, Jalan Othman. Selesai dalam sejam terus memecut balik dan mula lah bersilat di dapur.
This week so special sebab my uncle yang dah bertahun2 merantau ke Penang akan datang KL to visit my cousin and his 2 grandchild. Dah lama rindukan masakan negeri sembilan kato eh. Dalam masa yang sama ada 2,3 orang kawan sekolah jugak yang buat tempahan minggu ni. Alhamdullillah. Terima rezeki ini dengan tangan dan hati terbuka.
Hasil tangkapan di PASAR
kiri kanan dapur beroperasi :D |
Lepas 3jam merebus ayam liat
Gulai Ayam Pencen Nangka siap....
berdebar2 nak tunggu Pak Uda Mohd Hanafiah
nak kata apa...ok ka dak..???
*macam masuk MasterChef
Tuan Hakim nak bagi berapa BINTANG
agak2 ada dak rasa mcm ayaq tangan my
1st generation arwah wan jorah n
2nd generation, my sifu Rajabee Husin?
saya 3rd generation "budak baru belajaq"
MENU TEMPAHAN MINGGU
ni lain dari yang lain.
#gulaiayamkampongsalainangka
#rendangayamkampong
tadaaaa :D
Lepas 3jam merebus ayam liat
Gulai Ayam Pencen Nangka siap....
berdebar2 nak tunggu Pak Uda Mohd Hanafiah
nak kata apa...ok ka dak..???
*macam masuk MasterChef
Tuan Hakim nak bagi berapa BINTANG
Gulai Ayam Pencen Nangka siap....
berdebar2 nak tunggu Pak Uda Mohd Hanafiah
nak kata apa...ok ka dak..???
*macam masuk MasterChef
Tuan Hakim nak bagi berapa BINTANG
agak2 ada dak rasa mcm ayaq tangan my
1st generation arwah wan jorah n
2nd generation, my sifu Rajabee Husin?
saya 3rd generation "budak baru belajaq"
1st generation arwah wan jorah n
2nd generation, my sifu Rajabee Husin?
saya 3rd generation "budak baru belajaq"
No comments:
Post a Comment